Policie v Los Angeles zbila kluka za skateboarding na špatné straně ulice (VIDEO)

Rozšiřujte tento článek po světě. Přeposílejte a umísťujte jej na Facebook. Děkujeme!

(Free Pub) Mladý muž byl brutálně zbit policií v Los Angeles za skateboarding na špatné straně silnice, skončil se zlomeným nosem, rozbitou bradou a otřesem mozku.

Ronaldovi Weekleymu Jr., 20 let, tekla krev z úst poté, co jej čtyři policisté opakovaně udeřili do tváře, i když mu drželi ruce za zády.

Mladý muž kladl odpor při jízdě na skateboardu na špatné straně ulice před svým domem. Jeho kamarád řekl, že se Weekley snažil vyhnout gangsterům na opačné straně ulice, když ho policie požádala, aby s tím přestal. Policie to pak dále řešila.

„Otočil jsem se na dva policisty běžící přímo na mě, shodili mě na zem, drželi mi ruce za zády a nohy a říkali mi, že jsem kladl odpor při zatýkání,“ řekl Weekley.

Místní obyvatel natočil na mobilní telefon video tohoto incidentu.

Weekley připomíná s pocitem bezmocnosti čtyřmi důstojníky. Zatímco jej bili do tváře, tak jediné, co mohl udělat, bylo křičet.

„Neudělal jsem nic. Všechno, co jsem udělal, bylo to, že jsem byl na mém skateboardu, „řekl Weekley.

Překlad článku Los Angeles police beat a boy for skateboarding on the wrong side of the street (VIDEO)
http://rt.com/usa/news/police-wrong-weekley-man-146/


Free Pub najdete i na Facebooku, stačí se stát fanouškem facebookové skupiny Free Pub.

Chcete-li být denně informováni odkazy na téma survival, soběstačnost, jak přežít ekonomickou krizi či jaderný útok, apod., přidejte se k FB stránce PŘEŽIJEME.

Chcete se být ochráněni před manipulací a propagandou? Chcete odhalovat lži? Pak se přidejte k naší facebookové stránce Lži, podvody, propaganda.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *